19 februari 2009

Mammahäng

Idag har vi varit hemma hos en tjej i mammagruppen och ätit lunch. Vi var åtta mammor med varsin bebis, hur hög tror ni ljudnivån var? Vi hade så himla trevligt, jag tror vi är Stockhoms bästa mammagrupp :) Molly hade på sig den underbaraste klänning som någonsin tillverkats; marinblå i trikåtyg. Skulle vilja ha en själv... Tror att vårens färgkombo på bebis kommer bli marinblå och ljusrosa, visst låter det fint?!? Idag blev det dock med ett par vita strumpbyxor. Var tvungen att ta kort för att hon var så söt!

Hon tar tag i klänningen och stoppar in den i munnen, därav dreggelfläckarna... Nu ligger hon på golvet och sjunger åt nappen som hon håller i ena handen. Tror förresten att hon börjar fatta att man ska vända på sig, för hon gör en liten ansats att lägga över det ena knubbiga låret över det andra och vända huvudet. Men det är ändå lååångt kvar innan det vänds kan jag säga...

1 kommentar:

Anonym sa...

Så söt så man smäller av! Lustigt att ni också har svart, grönt, vitt hemma :-) Vi flyttar den 20 mars så det är bara en månad kvar nu...iiih.