28 augusti 2008

Inskrivningen

Vi hängde på Danderyds Sjukhus idag. Avdelning 17. Där vi ska bo de första dagarna med vår nyföding. Det är en baby-friendly avdelning med bl.a. dämpad belysning sas det. Jaha, det var ju bra. Vi fick info från en teskedsgummestor/liten barnmorska, en skånsk/småländsk (same, same) förlossningsläkare och en lustig liten filur som kallade sig sjukgymnast. Tänk er hon i det där snuskiga städprogrammet på TV4, hon den blonda. De hade samma röst. Och så hade hon jättelustig kroppshållning.

Hursomhelst. Det råder tydligen lågkonjunktur på barnafödande just nu, så det blir lugnt och ofullt på avdelningen nästa vecka. Låter väl bra! På måndag kl 10 ska vi vara där i alla fall, så innan lunch är vi nog föräldrar. Ja, hur ska man greppa det? HUR?

4 kommentarer:

Arne sa...

Jaaaa-a klart du ska fortsätta blogga!! Tycker du ska ha kvar kluttnamnet... det kommer ju ändå vara en klutt fast det är något annat också..

äh blev det rätt nu? Jag mår lite konstigt..

JenJen sa...

Ja, så får det bli! En storklutt. Snedklutt, kanske? Nån slags klutt är det ju. Bleh.

C sa...

Ah shit, ja. Vilken grej att greppa. Men så jävla härligt - den är ju här nu. Jag är faktiskt lite avis på att ni får veta när och hur. Så långt har min process kommit.

Anonym sa...

Galet! :)