14 augusti 2008

En mes

Jag är världens fjantigaste. En mes. Idag t.ex. har vi möte i styrelsen för bostadsrättsföreningen (som jag sitter med i) och då ska vi bl.a. gå igenom ett avtal om den uteplats som vi byggde i tron att alla skulle bli glada för att vi gjorde lite snyggt på den så otoroligt outnyttjade baksidan av gårdshuset som tidigare sett ut som en polsk bakgård men som istället resulterade i burop från vissa och kommentarer om brandrisk, bygglov och nyttjanderätt. Punkt. Vi hänvisar såklart till jantelagen; varför ska de få om inte vi får, detta kan ju hujedamej höja värdet på deras bostad. Deras balkonger däremot, det höjer nog inte värdet på deras bostäder. Dessutom har vi investerat en halv förmögenhet och sjuttio öre på att bygga altandörr. Allt detta ståhej har gjort att jag knappt vågar gå ut på vår baksida längre, jag skäms så för någonting och jag vet inte riktigt vad. Änywäj. Ikväll blir det genomgång av avtalet och jag har lite ont i magen. Blä vad mesig jag är. Men det känns bättre nu, efter min bikt här på bloggen.

Hejarop mottages tacksamt!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Go Jenny, go go go Jenny!

Jantelagen är en sak med Sverige jag INTE saknar!

Lena sa...

hoppa och skit, ge dom vad dom tal surplupparna

Farmerboy sa...

Vi får ju hoppas att det inte går så långt, men för att eventuellt få kroppar att försvinna efter denna avtalsgenomgång, så har jag en liten tanke...
Grisar tuggar tydligen i sig en kropp med ben och allt på ett väldigt övertygande sätt, och det råkar ju vara så att jag har tillgång till några grisar :)

Så, bara slå en signal om det skulle behövas. Vilket vi självklart inte hoppas!

Kör hårt!

JenJen sa...

Hehe, tack för alla hurrarop! Det hela blev ju såklart uppskjutet till nästa möte då den enda som har synpunkter på detta inte var med igår.

Så grisarna kanske kan komma väl till pass under hösten ;-)

Anonym sa...

Hahaha "farmerboy" har alltså tillgång till grisar...uuuuundrar vem den människa kan vara...hhhhmmmmm

Så det är EN person som motsäger sig er altan, blir såå trött!

Farmerboy sa...

Tycker synd om grisarna som bara får en person att knapra på... Annat hade varit med en hel styrelse... Fast det är klart, er V50 klararar väl inte en HEL styrelse... :)

Och du sarisen... vi har även lamm... som vi INTE jagar...