08 augusti 2008

080808

Nej, det är bara att konstatera att det inte blev en urstockholmsbebis. Skönt det, för jag är inte redo än och bebisen behöver nog bakas ett litet tag till. Jag har läst att alla som föds i Stockholm idag får livstids entré till Gröna Lund. Eller var det Skansen?

Idag är också en populär dag att gifta sig på har jag hört. Och apropå gifta sig så ska vi i helgen ut och titta på en eventuell vigsel-/festlokal. Mycket intressant känns det, och dessutom har de lediga datum runt maj/juni nästa år då vi har tänkt oss att detta skall ske. Nyfikna?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Sjukt nyfiken! Framförallt på datum...missar två bröllop den här sommar men försöker planera och inte missa fler nästa... Såvida inte Jens har tagit tillbaka vår inbjudan...eeeh

C sa...

Haha - vi tyckte också att gårdagens datum skulle vara ett snyggt sådant men enades om att det var lite för tidigt för liten Någon att titta ut. Nu satsar vi på 080908 i stället - exakt ett halvår efter vårt bröllop, vilket för tankarna till bröllopslokal. Jag kan verkligen tipsa om Långholmens folkhögskola. Tiotusen förvisso, men otroligt fin lokal om ni vill ha många gäster. Vi var ett 100-tal och det var alldeles fantastiskt för en sån fest. Vill ni ha tips på suveränt band och suverän catering så har jag rubbet. Vi fick en bröllopsfest som var bättre än vi ens kunnat fantisera om tack vare de här parametrarna (och alla underbara vänner, såklart). Sen är Porslinsfabriken på Rörstrandsgatan också ett suveränt ställe - dock dyrare. (och ja, som svar på kommentaren hos mig - vi lär alldeles säkert springa på varandra downtown Odis under hösten!)