26 mars 2009

Nyladdad

Sov tio timmar inatt och vaknade helt slut i kroppen, som vanligt den här veckan. Jens gick ut själv med Molly så jag fick vara hemma och vila (från vadå liksom?) och med sig hem hade han Berocca. Efter det åt jag en stadig lunch, nu har jag varit och solat och på väg hem köpte jag Dextrosol (man får massiva flashbacks från skidbacken i Österrike kan jag säga!). Nu måste jag väl vara laddad med ny energi...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas! Det är så jobbigt att känna sig så trött, jag är också inne i en sån period nu. Tänker att det är för att jag inte får sova men när du skrev det förra inlägget så kom jag ihåg att jag var precis lika trött ibland även om jag sov 10 timmar, så det är nog bara så ibland. Och visst måste det vara något fel på din nedräknare? 36 dagar!?! Det var ju nyss 50 nånting... Hoppas du känner dig piggare imorgon.

badanka sa...

hej tjejer!!

jag kan säga att jag alltid är i sån period innan våren kommer på riktigt.

Det händer mycket i ditt liv just nu, det är ju stora saker och det är faktiskt BARA snart 7 månader sedan du blev mamma. Klart att saker tar energi.
Jag vill bara säga att du inte är ensam -se på mig tappade bort en dag!
KOMA i huvudet dvs

Stor kram och du ska se att snart är du på banan igen

madeleine sa...

Tack tack. Jag hoppas faktiskt att helgen går fort som ... (jobbar)

Du ska se att du blir piggare snart :D Det är så när man får barn vissa perioder är man så trött att man vill sova i fler veckor. Sen kommer en dag när man har energi att springa till månen å tillbaka (lite överdrivet jag vet ;) Pigga på dig i alla fall. Nu ska jag springa iväg till t-banan så jag hinner i tid till jobbet!

KRAM

Anonym sa...

Har du kollat så du inte har järnbrist?