30 mars 2009

Det spritter

Nu är energin tillbaka med råge! Sommartid, sol och friska (läs: iskalla, men det ignorerar man) vårvindar gör ju att man bara måste vara full med energi och vara lycklig. Veckan började med en sova-i-vagnen-promenad innan sångstunden på biblioteket och efter det tog jag en promenad längs en soldränkt Sveaväg(en) in till stan för att luncha med Söta Sara. Mitt humör måste ha smittat av sig på Molly för hon var en liten solstråle hela förmiddagen, och slukade en burk med biffstroganoff mitt i Gallerian. Efterrätt: katrinplommon såklart.

Promenerade sen hem längs en lika soldränkt Drottninggata(n) och mötte upp Jens på vägen. Så himla mysigt att han är hemma samtidigt som det är lite panic-mode över hela situationen. Tur att det inte drabbar någon fattig som man så skämtsamt brukar säga (vi gör allt för att hålla humöret uppe här hemma som ni förstår)...

Ikväll ska vi gå på Röda Korsets första hjälpen-utbildning. Det är ett nöje som är gratis, helt i vår smak, haha! Blir fin-fint det här. Sörrö.

2 kommentarer:

Jenny sa...

Låter som en härlig dag!

C sa...

Underbart! Och så är en ju nyfiken på den där rödakorsetkursen,då...