15 mars 2009

Göteborgare och sömnchock

Helgerna går fort när man har besök från bästkusten. Nu har de återvänt västerut, våra kära vänner, och nästa gång vi ses är om sju veckor. Det kommer bli en hejdundrande bröllopsmiddag i alla fall. Och som vi längtar!

Molly har maratonsovit i helgen. Igår somnade hon som vanligt vid 20-tiden och vaknade (sätt er ner nu) 9.30 i morse. Hon sov OAVBRUTET i tretton och en halv timme. Vet inte om det beror på att hon missade eftermiddagsluren eller om hostan och den täppta näsan är orsaken. Förmodligen en kombination. Men vi börjar se en trend i att hon går tillbaka till att sova hela nätter nu, ett par nätter i veckan drämmer hon till med elvatimmarspass. Det är helt otroligt. Nu ska vi packa ner en nybajsad (första bajset på hela helgen, puh) bebistjej i vagnen och gå till babysimmet.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, vilken tjej - lite avis på er sömntuta :-) Så kul med planeringen också, tycker att sånt gör att det känns så nära. Kände pirret igår när jag blev sminkad, det är dags snart, så himla kul! Håller på med ett körschema över dagen just nu och inser att det är en del kvar att fixa...

Jenny sa...

Oj vilka nätter ni har! Så länge har Maja ALDRIG sovit! Det kvittar om hon äter en hel flaska välling precis innan hon somnar, så max 8 timmar senare är det mat!

Roligt att bröllopsplaneringen faller mer och mer på plats :-)

Veronica sa...

Tittar förbi och oj vad längesedan jag var här. Hon har ju blivit så stor, men fortfarande lika söt!
kram på er och hoppas allt är bra med er.