18 mars 2009

Status quo

Inte blir det bättre här hemma. Kanske lite värre t.o.m. Igår sov bebisen minst 20 timmar av dygnets 24, hon vaknade i princip bara för att äta vilket i och för sig är bra eftersom hon då får i sig energi så hon kan slåss mot elaka baciller. I morse vaknade hon och hostade och snörvlade i ett, man får hjälplöst se på hur hon kämpar för att få ner ett djupt andetag med friskt syre i lungorna. I med nässpray i näsan och ner med hostmedicin i halsen, sen somna om med en rosslig och ansträngd inandning. Pratade med sjukhuset igår kväll, men då kändes det inte aktuellt att åka in igen, vi får se om det blir en tur till doktorn idag istället. Det är så svårt att veta om det är värre än det ser ut eller om det ser värre ut än vad det är. Bli frisk nu älskade unge!

3 kommentarer:

badanka sa...

fluffeluff molly boll...friska på dig!

Lindchen sa...

Stackars liten... Svårt att göra nåt åt det, också.

För att prata om nåt mycket mindre allvarligt så ska jag från Nicholas via Facebook hälsa att du är välkommen på förfest till stora KS-omsitsen... Men jag misstänker att du inte har tid att komma.

Anonym sa...

Usch o fyyy! Skickar friska kramar till den lilla söta. Kramar till mams o paps med, de behöver oxå kramar. Krya på sig liten boll.