03 maj 2009

Lycka, glädje och en sjuhelsikes fest!

Vilken helg vi har haft, det finns inte ord att beskriva alla känslor man sitter med nu och det känns både overkligt och överväldigande. Både jag och Jens har ont i skrattmusklerna av att ha gått omkring med ett ständigt leende på läpparna, vi är SÅ nöjda med vår dag! Så nu är vi gifta, hur häftigt är inte det?

Tusen tusen TACK till alla som var med på vår dag och förgyllde den med fotografering (Helene och Åsa, ni är bäst!), filmning, värdskap, toastning (vilken insats!), fina tal och fest hela natten. Det var fullt på dansgolvet från första låten ända till sista tryckaren avverkades och lamporna tändes, precis som vi ville ha det. Har aldrig haft så roligt som igår!

Extra varma tack till mamma som sydde min brudklänning (den var så fin så det känns synd att man bara ska ha den en gång), till Jens mamma som bakade världens finaste bröllopstårta (inte konstigt att bageriet hon hyrde in sig på vill anställa henne som tårtbakerska!), till Lena som är världens bästa tärna och Georg som stod stadigt i rollen som marskalk.

Och Molly då... Hon hade det SÅ bra hemma hos Ella och Philip och deras mamma och pappa, det hade gått så smärtfritt som det bara är möjligt. Kan det bli bättre?

Det finns så mycket att säga, så många att nämna. Har ännu inte sett mer än en handfull bilder, ska såklart visa när jag får fatt i några!

3 kommentarer:

Jenny sa...

Åh så härligt det låter! Så kul att ni är nöjda och lyckliga! Kul att se bilder sen. Kram

Anonym sa...

Grattis till er båda!

/L8

C sa...

Gud så härligt. Flash´bascks till mina egna dasgar också, såklart. Gotta er länge o njut! Kram!