31 maj 2009

Första sommarhelgen

Ja, nu måste man väl ändå säga att den är här? Sommaren! Helgen har varit intesiv. I fredags softade vi men i lördags var vi ju tvungna att gå ut och övnings-klappa-i-händerna åt alla maratonlöpare. Varmt var det, folkfest likaså!
På kvällen bar det av ut till förorten på en riktigt röjig 30-årsskiva. Söta Sara fyllde egentligen för tre veckor sen så hon är redan en rutinerad trettioåring!

Jag och födelsedagsbarnet (Sara, nu ligger du ute på intörnät!)

Två vackar själar på fest. Fina barn borde vi väl få? Apropå barn, Molly fick vara hemma hos mormor och morfar. Hon sov därmed borta för tredje gången i sitt liv och vi fick sovmorgon! Skönt.

Idag har vi varit på konfirmationsfika hos min kusin. Det rådde värmebölja på deras altan, mycket Loka gick åt kan jag säga. Vi kom ganska sent (skippade kyrkan, hedningar som vi är) så alla släktingar gick typ fem minuter efter att vi kom dit.


Efter fikat blev det 23-årsmiddag hos brorsans tjej. Vi tog över deras innergård och slapp därmed tränga in oss i deras tvåa. Kycklingfajitas med supergod guacamole, många vid bordet lärde sig att man kan lägga ner en avocadokärna i guccan så blir den inte brun. Toppentips. Glad 23-åring som bl.a. fick gladpack i födelsedagspresent...

Molly var pigg-trött (tillstånd som bara niomånaders bebisar kan befinna sig i) och fick leka fritt i sin pyjamas ett tag. Här med mamma (inte gravid, bara luftig blus) och morfar.

Nu sitter vi och pustar ut. Imorgon är det dags igen, då ska Molly få hänga med Elisabet och Niclas när vi är ute och firar mina föräldrars 30-åriga bröllopsdag. Men först ska vi fira vår stora lilla tjej som blir hela nio månader imorgon!

4 kommentarer:

Linda sa...

Grattis underbara Molly på niomånadersdagen.

Kikki sa...

Grattis Molly :)

Sandra sa...

Grattis Molly!! :D

Anonym sa...

Grattis söt-Molly! Ska bli intressant att se om inte Molly kan smitta av sig lite på Nippe o Bettan. Små trippande steg i torpet nästa sommar..?