10 juni 2010

Kan gärna ta två dagar á la 10 juni dock...

Jag, Molly och svinkopporna fortsatte hänga idag. Jag kände redan när jag vaknade att detta ju var en bättre dag. Bra så. Jag och Molly myste, åt upp varandras mackor till frukost och hade en suverän förmiddag. Vi tog en dusch, busade, byggde kuddhörna, gungade gunghäst och åt pannkakor. Efter lunchen fick Molly sova vagn medan jag gick ner på stan. Vill ha en maxiklänning. Finns inga maxiklänningar (men min syster råder nog bot på det problemet verkar det som, hurra!). När Molly sovit klart gick vi till Kungsträdgården och åt mjukglass. Det var nog det mysigaste jag gjort på länge. Tänk att jag kan sitta på en parkbänk i skuggan med min dotter och dela på en bägare mjukglass med chokladströssel! Vi tog ett varv i Kungsan och tittade på tokigheterna som pågår inför det där bröllopet. Fåglar (mamma, pippi!!!) och flygplan är också fantastiskt spännande. Sen gick vi till Humlan och lekte i parkleken vilket slutade med att jag är så glad att jag inte bor på Östermalm. Rysning.

Ikväll har mormor hängt med oss när pappa är ute och festar med jobbet. Moster och morfar kom också förbi och finbesökte. Ska visa presenterna från Spanien sen, alltså man dör vilka fina saker det finns där nere! Nu känns det som att jag ska gå av på mitten, min rygg och mina fötter gör hemskt ont. Och tröttma, denna tröttma!

Springa runt...

...sitta och vila lite...

...busa kring bröllopspaviljongerna!
Allt som allt, en underbar dag med mitt underbara barn!

2 kommentarer:

C sa...

Ja, tänk att de är så stora att man kan göra sånt. Visst är det koolt!? Det är så fränt att det inte är klokt. Vi hade värsta lyxdagen i dag med sushilunchen (sussi och soppa, mamma!)och sen dessutom middag på uteservering. Och man bara sitter där med sitt glin vid bordet som äter med god aptit (dock inget bordsskick, men det är en annan sak). Och det känns så fränt. Här sitter vi, liksom, på nästan lika villkor, å doppar sussiii i soya och sörplar Miso tycker livet är fint på det stora hela.

madeleine sa...

Hehe jag är också SÅÅÅ glad att jag (bara jobbar och) inte bor på Östermalm,, fast jag är ifs glad att jag inte bor i stan över huvud taget ;D hahaha

Skönt att du fick en bättre dag idag än den du hade igår. Puh!

KRAM