29 januari 2009

Nämen då tar vi och checkar av en ruta till då...

Pratade precis med salongen (låter ju ur-tjusigt eller hur!) som ska fixa mitt hår och min sminkning. Ja, på bröllopsdagen alltså. Nu är det bokat, fasiken vad skönt det känns!


Nåt sånt här kanske?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Salut! Aha, vilken framforhallning, mycket imponerad! Sparar du haret nu da? Men burret pa bilden kanns kanske lite neon-80? Fast i och for sig har jag ju inte sett klanningen, den kanske paminner om den dar kroppstrumpan med hal for naveln som Lena PH bar nar hon sjong jag skall dansa i neon haha! For ovrigt dromde jag i natt att jag var i en svensk 1800-tals stuga med massa bonder som skulle ut och arbeta pa akern. Inte sa markligt var att det serverades grot, markligare var dock att det serverades haschkakor med kvalitetsstampel till detta. VARFOR?

JenJen sa...

Håret är på sparning. Luggen likaså, det första jag ska göra när jag är fru är att klippa lugg. Tycker du att det känns 80??? Jag tycker det är lite av Star-Wars-möter-igelkott-möter-eluttag-känsla. Modernt men klassiskt! Oooo ja, det blir såklart bar midja på bröllopsklänningen. Och puffärm.

Din dröm berättar att pannkakorna du åt till lunch igår var kryddade med en Holländs klassisk kryddmix :)

Anonym sa...

Hej! Hittade din blogg via Madde som tipsade om att ni också ska gifta er i maj. Vi gifter oss 9/5 och jag är också i bocka-av-träsket och har precis bokat hår & smink. Var ska ni gifta er nånstans?

Jättefin blogg förresten *lägger till på bloggkoll*