28 juni 2008

Restaurangkommittén

Hur bra betyg är det om man glömmer bort en utlovad recension? Det var nämligen inte så överväldigande gott på Proviant. Ingen wow-upplevelse som det här direkt... Vi tycker absolut att mat är värd att betala för om man får värde för pengarna, men det blev inte riktigt så igår. God mat, absolut. Servicen var hyfsad (och det föll inte på att vår servitris tappade alla våra tallrikar precis bakom vårt bord vid avdukningen). Anledningen till besöket var helgbesök från Gävle och alla Jens Stockholmsbaserade kusiner var dessutom med, supertrevligt!

Nu har vi precis varit ute och ätit på vår favoritkrog som ligger två kvarter bort, En Flicka På Gaffeln. Sista dagen innan de stängde för sex veckors sommarlov, och att gå dit är lite som att komma hem. Supertrevligt och lika gott som vanligt!

1 kommentar:

linda sa...

Ja visst skulle det vara härligt om det gick att föda nu. Känner på mig att jag kommer att gå 2 veckor över tiden så det blir extra jobbigt. Nej en body för 500kr känns inte prisvärd. Dom lär ju växa ur kläderna på nån vecka också..