28 juni 2008

Pensionärer

och småbarnsföräldrar är de enda som går på NK och förmiddagsfikar en lördag. Och så vi då förstås. Det är lite läskigt när man vaknar upp och tänker att det vore skönt att vara på stan när butikerna öppnar så slipper man allt folk. Framför allt är det skönt att vara i Nespressobutiken innan allt folk hittar hittar dit för det är ett rent helvete där på lördagar. Därav förmiddagsfikan på NK. Har shoppat lite också. Jaja, men jag klarade nästan hela juni. Har inga långbrallor kvar så det var lite av en emergency-situation. Här kommer bilder:


En ex-pat numera boende i den Haag introducerade mig till dessa sköna ting förra sommaren. Och nu är jag fast. Ännu ett par i min ägo, hurra!

Ett par gröna cargo/chinos (H&M Mama). Helt underbara. Tänker inte avslöja storlek, men hoppas på att kunna använda dessa under resten av graviditeten...

Det blev också två vita t-shörts i det senaste mammamodet från H&M. De slank med av bara farten!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hurra, du fick tag pa dem i Sverige! Puckona pa Rue St Honore informerade ju att Longchamps hade slutat tillverka dem, men sa for tva manader sedan hittade jag dem pa Charles de Gaulle i en helt ny uppsattning farger! Inhandlade genast tva par, beiga och vita. Varldens Basta Skor helt enkelt. Definitift inte Varldens Basta Shop Assistants daremot.

JenJen sa...

Vissa människor är ju för härliga. Finns på Romani på Bib-gatan i alla möjliga färger. Underbara!