25 oktober 2010

Hej rumpbacill

Molly ville sitta på pottan ikväll. Mest för att få läsa bok, det händer inte så mycket. Under pottstunden pågår en del grävande i de nedre regionerna och under ett obevakat tillfälle mellan pottan och handfatet släppte jag garden kring min egen mun. Mår lite illa av tanken och det faktum att det tog nån sekund för mig att koppla ihop scenariot.

• iPhonebloggat •

3 kommentarer:

Sara sa...

HA, HA, HA!! Mätt och glad?? Felix borstade sin snopp med min hårborste förut! Då var han i och för sig precis nybadad så det gjorde inte så mycket men när han sträckte sig efter min tandborste satte jag stopp ;-)

C sa...

Haha - ja jävlar. HÄr hemma hade vi febertoppstvärkräk över hela mig och när hon var klar stoppade hon in sin lilla näve, i all hast, i min mun. Eehhh... Men så kräktes hon ju rutt ner i min mun en gång som bebis också. Jag trodde hon ville pussas och i själva verket ville hon kräkas! Uäää....

Jenny sa...

Sara: Haha, ja man lär sig hela tiden nya användningsområden för sina prylar!

C: Har också råkat ut för spyan-rakt-i-munnen. En magsjukespya som bosatte sig i mig några timmar senare. Yuk. Har ännu inte reagerat på rumpbacillen så jag vågar nästan ropa fara över :)