23 november 2008

När katten är borta...

...flyr Jenny och Molly till fjälls. I helgen var det Vemdalenpremiär för Molly. Det gick suvve! Vi åkte upp i fredags, Molly sov som en ängel i bilstolen. Matpåfyllnad och blöjbyte i Färila. Sen sova ända fram. Igår gick jag och Mollys mormor på promenad i snön, kollade in lite utbyggnad av skidshopen och lite nya butiker. Kul! Morfar åkte skidor såklart. Han hamnade i en liten kollision däruppe på berget, och killen som han krockade med (det var hans fel, inte min pappas, min pappa gör aldrig fel nämligen) skämdes lite och sa att han hade varit med om en liknande krock när han var i min pappas ålder... Eh. Killen han krockade med var typ 35. Min pappa är typ 55. Sjukt kul!

Idag begav vi oss hemåt, ut på de vinterstormande vägarna. Det var inte så farligt faktiskt. Molly sov som en ängel igen, ända till Tönnebro. Matpåfyllnad och byte av blöja gånger två (äääntligen bajsade hon, hade inte gjort det på hela dagen, så nu var det med besked). Sen tillbaka till bilstolen och så sov hon nästan ända hem. Så duktig så duktig.


På promenad. Långt, långt borta på berget i bakgrunden skymtar vår stuga. I solen!

Min karl, Mollys pappa, befinner sig strandad i Bryssel. Flyget inställt. Skitkul. Han ringde vid åtta och sa att han bara skulle ladda mobilen och sen höra av sig igen. Nu har det gått två timmar och jag har dessutom försökt ringa och berätta att vi är hemma utan resultat (mobilen är PÅ). Så nu vet jag inte om jag ska vara sur eller orolig. Börjar med sur. Orolig blir jag imorgon.

1 kommentar:

Lindchen sa...

Åh, vad fint det ser ut! Så det var ordentligt med snö?

Vi har bokat resa till Trysil över nyår, hoppas inte att man förfryser några lemmar... Kram!