18 januari 2011

Såhär då

Vaknade vid 6 i morse. Död. Otto inte alls nöjd med livet. Vi matade, lekte, bar, busade, försökte lägga. Man kan säga att han gjorde kaos med oss. Nån gång efter åtta tog Jens med sig Molly till dagis (vet ni hur lyxigt det är?) och i samma sekund som dörren stängdes visade Otto mig att det inte bara var tänderna som ställde till det för honom utan även magen. Bad i handfatet och en handduk och en pyjamas in i tvättmaskinen med extra mycket tvättmedel. Vid halv nio däckade liten man. Jag åt frukost och befann mig i nåt läge mellan dvala och koma innan jag gick och la mig bredvid sött sovande bebis vid tio. Sen vaknade vi. Klockan halv ett. Halv ett!

Det var den dagen. Resten har liksom försvunnit i ett rasande tempo av nån märklig anledning.

Och sen var Jens och Otto på 6-månadersbesök på BVC ikväll. Ottomanen har nästan gått upp ett kilo på en månad och kan nu stoltsera med 9,7 kilo. Hur stört?

3 kommentarer:

Peter,Bettan och Clara sa...

Ni behövde nog båda sova den stunden, men jag förstår att det blev en chock att vakna halv ett på dagen :)Ingen höjdare att magen börjar bråka med, men det hör kanske lite till när tänderna kommer även om läkarna säger att det inte gör det.

SV:Clara har alltid varit enkel att söva och alltid somnat själv. Hoppas verkligen att hon kommer fortsätta med det när vi tar bort långsidan på hennes säng. Men det får nog dröja ett antal månade till :)

Jenny sa...

Ja sannerligen! Ottos mage gör sådär ibland, han liksom sparar sig och då brukar natten innan nedkomst vara ganska strulig. Hade bara ingen tanke på att det kunde vara nåt annat än tandvärk :/

Det kommer gå strålande att gå över till öppen säng, hon verkar trygg er lilla Clara :) Tycker inte heller man behöver ha brådska att ta bort sidan, så länge spjälisen funkar är den jättebra!

C sa...

En överlevare säger jag! Hej grabben, du är redo att erövra världen! Hoppas han repar sig snabbt och att bissingarna hittar ut som de ska - och att de inte begriper sig på att nafsa än på ett tag!