03 januari 2011

Hemma med energi

Nu är vi tillbaka efter nästan två härliga veckor med familj och vänner. Tillbaka i egna sängar framför allt. Underbart.

Jag var väldigt trött när vi lämnade Stockholm innan jul. Min energi var helt slut och jag kände mig som en bitter fru som satt fast i ett extremt oinspirerande ekorrhjul. Lägg till tvåbarnschock (oh yes) och mina mano-tendenser och bilden av en happy family var väl inte direkt nära att ta på.

Men som sagt, tillbaka i stan med ny energi. Jag får en vecka hemma innan vardagen med dagis börjar på nytt. Ser fram emot att få lägga vinterkläderna på hyllan så småningom, att få följa min tvååring på nya äventyr och med lite vemod lämna ännu en bebistid bakom mig.


• iPhonebloggat •

2 kommentarer:

Tove Kungsholmen sa...

Känner som sagt igen mig massor från förra året. Men Otto är väl bebis till i sommar iaf? Jag försöker låtsas att Nils är en (stor) bebis fortfarande fast han börjar dagis om ett par veckor...ska sluta med det.

Jenny sa...

Du ger mig hopp att det går över? Ja han är väl bebis till i sommar men det går ju så fort... Risken är iofs att de alltid är mammas bebisar, lillebrorssyndromet :)