25 mars 2010

Styling by J

Pust. Jens kom hem från Ischgl klockan halv fyra natten till måndag. Ända sen dess har varje vaken sekund gått till jobb och homestyling. Idag fotades vår lägenhet. Vår tokstylade lägenhet. Mäklaren var väldigt nöjd när han varit här, imorgon får vi se bilderna. Visning blir efter påsk. Nu är det bara en liten detalj kvar; att hitta en ny bostad. Och det är ju lätt.

Molly har gått på dagis i en vecka nu efter feber-långbänken och det är en helt ny tjej vi får hem på eftermiddagarna. Glad, leksugen, busig och helt underbar. Hon trivs så bra och det känns så skönt. Men snart är det väl dags för en ny sjuka eller vad tror ni?

Ikväll ska jag bara softa i soffan och njuta av det nystädade och avskalade hemmet... Kommer somna när som helst tror jag.

1 kommentar:

Jenny sa...

Håller med om att det är synd att vi bor långt ifrån...hade varit roligt att träffas! Men jag kommer till Stockholm om en månad, kanske kan ta en fika då? Kommer dock utan barn. Provade på weekend i huvudstaden med barn i höstas, och bestämde att nästa gång blev det barnfritt!