15 mars 2010

Pappa Pontus

Igår satt Molly i mitt knä vid köksbordet och busade lite (jo, bland annat sysslade vi med fjortisnöjet "att fota sig själv med lång utsträckt arm" vilket alltid får Molly på väldigt gott humör) och plötsligt fick hon syn på senaste MQ-utskicket. Satt och tittade ett tag innan hon pekade på Pontus och utbrast "pappa". Jag skrattade väldigt högt. Väldigt. Högt. Och länge.

3 kommentarer:

korvmedbröd sa...

Haha! Vad roligt! Abbe tyckte att Ulf Lundell var pappa för några veckor sedan. INTE så uppskattat ifrånn herren i hushållet!

C sa...

Haha! Det är underbart! Vi läser DN varje morgon och vi är ju allehanda figurer - oftast är jag lång och blond och jävligt snygg (hell yeah!) (dock inte alltid) Lite värre är det dock för Patrik som får vara allehanda flintisgubbar som finns i blaskan - senast Fredrik Reinfeld (som gjorde att han hotade att göra henne arvslös ;)). Mommor, storguden i huset, fick häromdagen gestaltas av Svenne Hedlund (Hep Stars). Ingen komplimang, direkt, men ohdear så många skratt man får!

Jenny sa...

Ja det är bara att med stor öppen famn väkomna perioden då man kommer få höra både det ena och andra som kommer förgylla ens dagar! Vad härligt underbara de är!

*Kan även meddela att Pontus och pappa Jens inte är särskilt lika varandra. Inte alls faktiskt.