25 juli 2009

Middagslur

Molly har ju fått en alldeles egen IKEA-säng. En Sniglar. När vi var på IKEA (som ligger femton mil bort) så gapade alla spjälsängshyllor på rad 35 tomma förutom just denna. Den billigaste. Men den passar utmärkt här nere. Tyvärr missade vi att köpa spjälskydd, så ibland fastnar donnan med fötterna i spjälorna (eller ja, missade och missade... Jens stod och höll i det men jag avfärdade denna produkt som överflödig... och ja, ibland och ibland... det har hänt en gång so far). I alla fall så har hon en säng. Och jättefina sängkläder med lejon och tigrar och igelkottar. Idag misstog Molly eftermiddagsluren med en rulla-runt-och-skratta-halvtimme.

Skrotunge!

2 kommentarer:

Sara Berg sa...

Såna "middagslurar" har vi haft här också då och då. Men, är ni inte rädda att hon ska ställa sig upp mot spjälorna och tippa över??

Det är så skönt att läsa om er mysiga Spanien-semester. Känns som om man är hemifrån själv litegrann
;-)

//Sara(baypower)

Anonym sa...

Hej på er!! Vad härligt det låter i Spanien! Riktigt mysigt! Och Molly verkar ju stortrivas. Själva så är vi inte så bortskämda med sol och bad direkt,,,men vi trotsar vädret så mycket vi kan. Idag ligger vi mest och vilar...Hummelgrund igår...cyklade hem med tvåfärjan, som på gamla goda tiden. Härligt att bara vara ledig och vara mycket med familjen...! Sköt om er nu! Saknar er och vi ses till hösten...:) Kraaaam från familjen Belin