26 juli 2009

Bästa stranden

Längs Costa Blanca ligger ett otaligt antal stränder, av olika kvalitet, struktur och storlek. Den här stranden ligger där vägen slutar och är så himla mysig. Idag var det riktigt långgrunt och sjukt varmt i vattnet.
Molly fick en gul flytanordning som noga hade setts ut av mormor, morfar och moster igår. Helt perfekt i vattnet, benen gick som en jetmotor under vattnet. Hon är som en fisk vår lilla skrutta!


Ikväll har det oundvikliga inträffat, Molly dök rakt ner i klinkersgolvet här hemma i lägenheten, och på vägen slog hon i ett hörn på soffbordet. Åh, det gör fortfarande ont i mig, jag bad henne tusen gånger om ursäkt när hon somnade för kvällen alldeles nyss. Man känner sig ganska usel när man inte kan stoppa olyckan-dolyckan.

5 kommentarer:

Sandra sa...

Gud vad mysigt det ser ut!!! Jag är inte alls avis ;)

Men du, olyckor händer så lätt!
Milo ramlar och slår i huvudet flera gånger per dag. Bulor och blåmärken är vardag här hemma ;)
Men det är klart det är läskigt när de slår i en kant sådär...

madeleine sa...

Usch ja olyckor tycker vi inte om! Hoppas hon inte fick alltför ont.

Vad mysigt ni verkar ha det där i Spanien.

KRAM

Sara Berg sa...

Aldrig roligt med olyckor. Stackars lilla Molly. Själv klämde jag Felix i kylskåpsdörren som jag skulle slänga igen och då hade han ställt sig i öppningen. Oj, vad han grinade. Han hulkade till och med ;-)

Elisabet sa...

Ajaj - dykning mot golvet med tillkommande bordskant låter ont! Hoppas hon mår bättre idag - det gör hon säkert. Det lär ju oundvikligen hända en del sånt nu när hon bara vill springa omkring hela tiden, tyvärr kan ni nog inte hindra alla olyckor! Tur att dom är tåliga :)

Det låter som att ni har det jättehärligt och snart kan varenda strand i hela Spanien :) Lyx! Vi är just hemkomna från en underbar semester - vill mest bara tillbaka igen ;) Bada för oss också! Kram

maria sa...

Åååh vad härligt ni har det och vilka fina bilder! Hon är så himla söt Molly!