21 juli 2009

Internet!


Nu! Äntligen har vi fixat internet. Känns sjukt skönt att vara uppkopplad mot omvärlden igen, thank god. Vi har avverkat en vecka här med medelhavet som granne. Jag köpte med mig två böcker att läsa under vår drygt fyra veckor långa semester. Resultat efter en vecka: tre böcker avverkade. Bokkontot är med andra ord övertrasserat.

Vi började semestern med att storstäda lägenheten. Det behövs varje år, men i synnerhet detta år då ett omfattande förnsterbyte har pågått under vintern. Och spanska hantverkare brukar innebära kaos och uppdrucken sprit (egen erfarenhet). Nu lös både kaoset och den uppdruckna spriten med sin frånvaro tack och lov men ändå fick en dag vikas till städning. Andra dagen åkte vi till IKEA i Murcia. Vilken upplevelse. Köpte en matstol och en spjälsäng och en hel del annat tjafs.

När vi hade klarat av alla praktiska måsten hängav vi oss till stranden, och har fortsatt så sen dess. Igår kom Mollys mormor och morfar hit så nu har vi lite avlastning (vilket kommer innebära att bokkontot kommer övertrasseras ytterligare).
Suck... den här bildfunktionen på blogger suger. Laddar upp i separat inlägg istället.

1 kommentar:

Linda sa...

Vad kul det låter ;) Ikea i Murcia har vi också varit på ett par gånger. Att gå in i restaurangen var ju en upplevelse i sig. Var är det ni har lägenhet? Mina föräldar hade lägenhet i Torrevieja men sålde den precis innan krisen kom där nere. Vi funderar på att hyra nått till hösten men det blir ju inte riktigt samma sak som att ha något eget.