07 juli 2008

Magbild vecka 32

Ja, ibland är jag bra duktig på det här med magbilder. Måndag = magbild ska det ju vara, men det blir inte alltid så. Färska från Vasastan kommer i alla fall nu två helt nya bilder!

6 kommentarer:

Jag är på väg att bli vuxen! sa...

Vi har BF ungefär samtidigt. Din mage ser mycket större ut, men jag känner igen mig i allt du skriver med trötthet, svårhet att böja sig ner= stön! Och allt det där... Börjar bli tugnt men det är fortfarande härligt!!! Lycka till med resten!

corretje/ www.jagarpavagattblivuxen.blogspot.com

Lena sa...

grotesque :)

Linda sa...

haha! Dessa stön man får lov att göra som gravid är ju bara för härliga. Känns alltid mycket bättre om man stönar och ojar sig lite. Vad stor magen blivit och snygga naglar. Ska nog måla min korvar röda idag med. Så snyggt!

JenJen sa...

Corretje: håller med dig, lite tungt men fortfarande härligt!

Lena: :´(

Linda: Ja, man är som en kossa ibland! Lite färg på fingrarna är aldrig fel :D

Madde sa...

Oh vikken fin mage.. låter säker helt otroligt, men NJUT av den medans den är där, du kommer sakna den när den e borta :) Min Abbie är 10v. och jag kommer knappt ihåg hur det kändes att ha stor mage lr hur sparkarna kändes. Självklart är det helt underbart att ha henne här på utsidan, men ibland saknar man att känna sparkarna där inne :)

JenJen sa...

madde: Tack! Det är lite blandade känslor, visst vill man ha ut bebisen nu på en gång, men samtidigt är magen urmysig! Ska verkligen försöka njuta av den här sista tiden :D