20 juli 2008

Kalmar

Nu sitter vi på hotellet i Kalmar. Jättemysigt! Idag har vi gått upp tidigt i Visby, åkt båt genom regn och åska till Öland, hälsat på farbror med familj som semestrar i Bornholm och ätit supergoda kroppkakor, åkt över Ölandsbron, hittat hotellet och tittat på utomhustetater med Peter Dalle, Robert Gustafsson och Susanne Reuter under ösregn. Lite väl buskig teater för vår smak men vi fick oss ett par goda skratt åt lokalbefolkningen som tyckte det var det lustigaste sen jag-vet-inte-vad... Lyckades på teatern dessutom springa på änu en Ölands-semestrande farbror. Kul!

Det blev inga bilder igår, storleken på bilderna från systemkameran gör det i princip omöjligt att laborera med uppläggning på slöa uppkopplingar och jag har såklart lyckats glömma överföringskabeln till kompaktkameran hemma. Så det får bli när vi kommit hem istället.

Annars är allt fin-fint. Går in i vecka 34 imorgon och det känns. Är stor nu, på riktigt. Jag når INTE ner till marken längre och ett försök till ben-rakning idag slutade i häftiga kramper. Hårig och fet, det är jag det! Nu ska vi softa lite, för första gången på semestern är det bara vi två (och magen) och det känns mysigt!

1 kommentar:

Veronica sa...

Haha! Det var lite roligt skrivet. Men jag vet hur det var. ;0) Än så länge går det iaf bra för mig med rakningen men eftersom det börjar gå lite fortare nu så vet jag vad som väntar.
Trevlig semester!