05 juli 2008

Lördag

Som vanligt ska man ju upp tidigt på morgonen. Mina lördagsmorgnar börjar alltid med ett avsnitt av Amazing Race - det är ju helt grymt bra!

I alla fall så funkade inte Bugaboo-stolen så bra i vår bil märkte vi igår. Tråkigt men sant. Så idag åkte vi till nya Babyland i Bromma och beställde en Maxicosi med sån där klicka-i-bas. Den stolen fungerar på Bugaboon med hjälp av adapters, så vi kör på det. Huvudsaken är att bebisen kan åka säkert i bilen! Köpte även ett spjälskydd, ett bäddset med Laban på och en fleecefilt. Efter det bar det av mot IKEA för att inhandla ett par rullgardiner. Det är projekt sovrumsfönster som påbörjas. Varje morgon och kväll drar vi upp och ner inte mindre än ÅTTA (!) persienner i sovrummet. Det funkar inte längre. Dessutom är persienner fula. Lika fula som våra gardiner som även ingår i detta projekt. På IKEA tog vi även en förmiddagsfika såklart, vi och de andra gravida/småbarnsföräldrarna/pensionärerna.

Nu står Jens och fixar pastasallad till middag. Inte så fancy men jäkligt mycket MUMS!

2 kommentarer:

Lena sa...

fy fan vad persienner är så grymt snygga, speciellt åtta stycken kl åtta på morgonen!!!!!! vem fan kom på denna odrägliga utsmyckning anyway.........?????

JenJen sa...

Persienner är en styggelse. Nästa styggelse är att ikea gör rullgardiner med maxlängd 1.95 och våra fönster är 2 meter resp. 2.60. Så jag måste kapa och skarva. Hej mamma!