26 december 2010

Vitt!

Stört mycket snö. Resan hit var lång och sjukt läskig. 30 års resor hit och aldrig har jag varit med om något liknande. Okej, jag minns väl bara de senaste 23 men ändå...


• iPhonebloggat •

1 kommentar:

Tove Kungsholmen sa...

Åh, har inte läst på länge och när jag nu gör det är klockan över 1 och jag har en tillfälligt (?) återuppstånden tvåbarnschock. Känner igen min förra vinter en hel del i det du beskriver även om vi hade turen att vara rätt friska.

Inlägget om rökarna kan du ju fatta vad folkhälsovetaren från Kungsholmen som (nästan) kan kvarteren som sin egen ficka tyckte om? Älskar det!

Jag jobbade alltså i samma hus som telekomföretaget tidigare så jag vet exakt vad du menar. Vi satt på två av våningsplanen då, nu har de hela huset. I hissarna och på dörrar etc hade de olika våningarna olika färger och man kunde i förväg se om man åkte hiss med en blå, gul, grön, röd eller lila person. Man hade alltid rätt! Och det var bara en av färgerna som stod ute och rökte. Och måndagmorgnar i hissen fick man alltid höra lite mer om helgen än vad man ville. I can go on forever!

Nej, slutbabblat. Nu måste jag sova så att jag håller chocken på avstånd. Hoppas ni har det skönt uppe i norr. Här plogar de nu så har du riktig tur är din triangel framkomlig när ni kommer hem. ;)