15 december 2010

Jag vet

Ändrar här inne lite för ofta. Skulle egentligen vilja byta bloggadress och namn på bloggen också och liksom köra på ett långsiktigt fungerande koncept. Klutt liksom? Och så skulle jag vilja blogga mindre om barnen och mer om annat. Får väl se om jag orkar lägga energi på det senare. Nu ska jag i alla fall äta risgrynsgröt och sen pipa iväg till min lilla trollunge på dagis.

5 kommentarer:

Lena sa...

Det är ju inte speciellt dyrt att fixa webbhotel och egen domän :) Manufrog har dessutom autoinstallation på wp. Weehoo! :D

Jenny sa...

Låter läskigt ;) Orkar ju inte hålla på så mycket som jag tror att det krävs tyvärr, men tack snälla du för tipset!

Fyra nyanser av rosa sa...

Ha ha jag vill också byta namn. Jag avskyr namnet Fyra Nyanser av rosa.... vet inte hur jag kom på det. Det känns bara så jobbigt att byta och så kanske jag känner att jag ändå inte orkar blogga så har man gjort allt i onödan. Har du ngt fyndigt roligt namn på lut?

Sandra sa...

Åh. Jag vill också kunna äta risgrynsgröt! Men det finns ju ingen laktosfri variant att köpa! :(

Jenny sa...

Fyra: Nja, det blir lätt klyschigt. Jättesvårt. Tycker fyra nyanser är ett bra namn, osökt tänker man ju på schyffert (mums) och boysen. Men med brunt då...

Sandra: Jag har aldrig köpt risgrynsgröt, gör egen i ugn det är superenkelt och jättegott och du kan använda laktosfri mjölk.