02 augusti 2009

För tre månader sen

Blev vi frau unt herren! Jag får då och då små flashbacks från den stora dagen och blir så glad över att allt blev så lyckat, precis som vi ville ha det.

Att vädret blev så bra (vem kan begära 20 grader och strålande sol den 2 maj?), att jag fick ha på mig en perfekt klänning, sydd av min egen mamma, att alla verkade ha så roligt under (den lååånga) middagen, att svärmor bakade världens godaste och häftigaste bröllopstårta, att en av Stockholms bästa DJ's höll fart på dansgolvet, att alla festade och dansade tills baren stängde, att så många sov över och åt frukost med oss dagen efter.

Det viktigaste för oss (förutom att vi blev gifta såklart) var att det blev en sjujäkla fest. Tur att vi har så otroligt underbara och festsugna vänner och släktingar!

2 kommentarer:

C sa...

ÅH vad härligt. Visst var det det allra bästa - festen!? Att bli lagvigd är ju också fantastiskt, såklart, men att få samla alla man håller av och ordna en sån dunderfest är ju något alldeles alldeles extra - något man lever på i många år efteråt tror jag. Grattis igen till det!

Lindchen sa...

Det var roligt!

Vad som inte är roligt, däremot, är att Johans dator har kraschat precis nu, och jag misstänker att mina bilder från bröllopet bara låg på den. Attans, attans i såna fall...