11 augusti 2009

Back in business

Vi missade att fylla på vårt spanska kontantkort i fredags och i lördags när vi åkte förbi butiken där man kan fylla på skulle de precis stänga (det var lördag och klockan var 13.30) och i söndags var det såklart stängt. På söndagar drar man på sig finstassen och går till kyrkan. Sen umgås man med familjen. Man jobbar INTE (om man inte är anställd på Carrefour såklart, de har öppet jämt men ligger alldeles för långt bort och där kan man ändå inte fylla på kontantkortet). Nu är det i alla fall påfyllt så jag kan pusta ut.

I Mollys lilla värld har nya saker upptäckts under den här helgen. Soffbordet kan man ju GÅ runt. Och läpparna kan man ju spela på. Hur kul som helst! Och ligger man och busar i sängen så kan man faktiskt åla sig runt och få tag på saker som ligger utom räckhåll. Äntligen börjar lilltrollet förstå att det finns en värld utanför de tre kvadratcentimetrar man sitter på.

Mollys mormor och morfar tillbringade helgen på Mallis. Det blev lite kalabalik när de skulle åka hem i söndags eftersom de var inbombade på hotellet. Men flygplatsen höll öppet och efter lite strul och bähä så kunde de gå några kvarter och hoppa in i en taxi som inte fick åka in i det område där hotellet låg. Vi skrattade gott åt artikeln i Aftonblaskan där en viss fröken Rosing talade ut om händelsen. Snacka om att vilja ha publicitet, vad är det för fel på den tjejen? Vi tror att de bodde på samma hotell som skandalkvinnan och mina päron kan intyga att det kaos som hon försöker återge är en totalt falsk bild. Är det något spanjorerna är vana vid så är det ETA, och attackerna kräver nästan aldrig civila skadade eller döda. Här i våra trakter bombhotas det med några års mellanrum men i år har de tydligen fokuserat på Mallorca.

3 kommentarer:

Sara(Baypower) sa...

Men vad duktig hon börjar bli Mollsan!! Felix har också gått säkert 1000 varv runt vårt vardagsrumsbord ;-)

Kram!

elisabet sa...

GÅ runt soffbordet är ju helt fantastiskt - duktig liten tjej ni har! :) Ska bli kul att träffa henne efter den här utvecklingsintensiva resan och springa efter henne runt bordet ;) Det verkar som att ni har det riktigt härligt där borta - fortsätt med det! Stora kramar från Skåne!

Sandra sa...

Haha! Ja, rosing är bra tragisk...