24 augusti 2009

Av eller på?

Sån är jag. Av eller på. Allt eller inget. Nu har det varit jävligt av ett tag. Ingenting alls. Inte här i alla fall, i verkliga livet har det varit "på" och "allt" i allra högsta grad. Vi har kommit hem från fem veckor i Spanien, vilken omställning!

När vi kommit hem satt vi på en uteservering i Sverigesolen, Molly med långbyxor, t-shirt och långärmad huvtröja - huttrandes! Vi fick gå in och sätta oss med vårt mellis. Sötnöt, inte lätt att förflytta sig 1500 mil och femton grader på ett halvt dygn. Flygresan hem gick okej, fröken ville INTE sova och dessutom hade hon väldigt ont i öronen vid sista landningen. Till slut somnade hon, bara nån minut innan landningsstället slog i tarmac:en på Arlanda, mellan gråtattackerna.

Nu är vi hemma och injusterade. Vi har varit med morbror och moster Linda på Skansen en dag.

Vi har hängt en massa i Vasaparken. Älskar Vasaparken. Däremot är Molly inte som så många andra barn; frälst i sandlådan. Nej nej, det bästa är de stora studsmattorna som är infällda i den mjuka barnasfalten. Och för att ta sig dit går man. Med mamma i händerna.

Det är så vi gör det här i Stockholm. Går, går, går, går, går, går och går. Med mamma eller pappa eller vem som helst i händerna. Vi har ONT! Om vi försöker sätta henne ner så gnälls det. Det gnälls så högt och irriterande att man i alla lägen med glädje tar den där ryggvärken. Förstår ni då hur mycket det gnälls. Och förstår ni då hur lite datortid det blir?

I lördags var vi på bröllop på Ljusterö med efterföljande middag, BRAKFEST och övernattning på ön Nässlingen. Mollsan var med farmor och farfar och hade det hur bra som helst! Nu ska jag dyka ner i soffan bredvid den äkta mannen och mysa framför teven ett tag. Imorgon är en ny dag med vår älskade söta lilla promenadtjej!

Inga kommentarer: