01 oktober 2008

BVC och mammagrupp

Igår var det dags för vägning av vår lilla köttbulle. Och hon har passerat fyra kilo! Inte konstigt, så mycket som hon äter. Dessutom har jag så mycket mjölk att amningstillfällena slutar i en pool av bebisföda. Slabbigt som sjutton, men jag är ändå glad att det finns så det räcker. Var till en början orolig för att nappen skulle göra så att hon åt mindre. Men det är alltså inget problem...

Mammagruppen började igår. Vi är väl ett tiotal mammor med bebisar som är mellan fyra och sju veckor gamla som ska utgöra gruppen. Ganska homogena verkar vi vara också; bugaboo-vagnarna tog upp hela väntrummet. Typsikt stockhomsmorsor! Jaja, vi får väl se. Kanske blir det supertrevligt, kanske blir det ingenting av det hela.

Inatt slog Molly sovrekord förresten; mellan kl 21 och 2 sussade hon så sött. Sen fortsatte det som vanligt ungefär; amning kl 5 och kl 8.30. Hurra, jag är utsövd!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ah det blir sakert trevlo nar ni val kommit over revirpinkandet med markesprylar som de flesta Stockholmare ar sa markligt besatta av. Er bebbe ar i vilket fall latt sotast dar! Dessutom har du ju ett coolt arr som du kan komplettera med en laskig historia om det skulle behovas. Forresten, vi kommer till Sverige 17-19, har vi tid att traffas pa sondagen? Frukost favorit i repris? I fix!