28 juni 2011

Sommarlov med bad

Vilken perfekt start på Mollys sommarlov. Vi har hängt i parken och badat i plaskdammen i timmar. Molly bara kastar sig i, bryr sig inte om att det är kallt medan Otto hissnar och drar sig för att stoppa ner benen alltför långt. Skönt att min badkruke-gen nått ett av våra barn i alla fall.


Molly är så himla fantastisk, hon hittar kompisar i alla åldrar. Helt kavat travar hon fram och börjar leka. Kastar boll, hjälper till med en liten cementblandare eller jagar runt mellanstadiebarn som tjuter av skratt. Jag satt vid kanten med Otto och hörde hela tiden: "Molly, häll vatten på mig", "Molly, kom hit och skvätt på oss". Alltså hade de dessutom frågat henne vad hon hette och hon hade väl svarat. Så häftigt att se, hon blir så stor i mina ögon. Hon är alltid sån, tar ofta kontakt med nya barn. Hon kommer väl bli konsult och expert på mingel när hon blir stor om detta fortsätter.


• iPhonebloggat •

3 kommentarer:

Sandra sa...

Åh vad mysigt det ser ut! Längtar tills jag får vara ledig med barnen och bada. Men då är det väl skitväder förstås... ;)
Vart är ni nånstans förresten? På bilden alltså.

Jenny sa...

Ja jättemysigt! Håller tummarna för att du får massor av sol- och badväder på din semester. Här hänger vi i Kristineberg, nytt och fräscht och härligt :)

Sandra sa...

Ser jättemysigt ut! Ska tipsa pappaledig sambo ;)