12 april 2011

Och vissa dagar flyter allt

Började dagen med drygt fem kilometer löpning och när jag kom hem hade det ilskna biet Molly precis vaknat. På fel sida. Då ställer man in sig efter det och så ser man framför sig hur morgonen kommer fortlöpa. Men vi lät henne sitta och sura över smörgåsen hon inte ville ha och juicen hon inte ville ha och helt plötsligt åt hon. Och humöret vände. Visst, vi kom lite sent till dagis men lyckades möta upp kompisarna som satt och vek pappersflygplan på ängen nedanför och jag lämnade en glad tjej.

Hängde sen med finaste S i ena änden av Sollentuna och bara hade det mysigt, promenerade och åt supergod sallad. Väl i stan igen hämtade jag upp en glad liten tjej och så åkte vi till Maxi för att snabbhandla. Mitt stora orosmoment var att jag inte hade dubbelvagnen med mig men det löste jag lite smått kreativt genom att placera Mollsan i en rullkorg med en liten ask russin. Otto åkte Bugga.

Väl hemma lyckades jag laga och servera mat till två barn utan skrik och panik. Lite Svampbob Fyrkant fick det bli men det kan jag acceptera. Nu har jag ett litet glas rödvin bredvid mig och känner mig helt däckad...

5 kommentarer:

Arne sa...

Fin illustration! :)

Tove Kungsholmen sa...

Ja, verkligen jättefin! Du borde rita mer till bloggen.

Bettan sa...

Hihihi gillar din fina bild. Skönt när allt vänder och blir super.

kram

Anonym sa...

Är det i Esay Tone skorna du springer i??? Väntar fortfarande på en utvärdering av dessa.

Jenny sa...

Jag la ner mycket energi på den bilden kan jag säga :) Tack för erkännandet, kanske kommer det fler.