18 juli 2011

Min datorplats

För första året har vi wifi i lägenheten vilket underlättar för en smått internetberoende jag. Idag sitter jag och letar efter hotell längs cote d'azur eftersom jag och Jens ska bila till Ligurien på fredag för att gå på bröllop. Vi tar en solfri förmiddag men är snart på stranden igen.
Apropå stranden så är Otto ensam om att ha solskyddskläder. Alla spanjorer slänger konstiga blickar åt vårt håll. Molly smörjer vi med ett tjockt lager 50 och sen en baddräkt på. Min taktik var 20 första dan men då hände absolut ingenting, igår körde jag 12 och det gav minimalt resultat så frågan är om man ska gå ner till 8 idag? Åh vilka svåra beslut man måste fatta hela tiden...

4 kommentarer:

Sara Berg sa...

Själv körde jag utan när vi var på Kreta med 8 på utvalda partier. Brände mig inte alls. Det är förresten bara svenskar som har solskyddskläder på sina barn!!

Viola sa...

Spanjorerna är antagligen mer härdade. Eller så är de bara opålästa och naiva...

Jenny sa...

Men Sara - du var ju redan pepparkaka när ni åkte dit ju! Och nejnej - har du sett en brittisk unge på stranden nån gång? ;)

Viola: Nej de är bara lite smartare för de är inte ens på stranden under de värsta soltimmarna. Men jag tror att vi är alldeles för hysteriskt rädda för solen. Det viktigaste är att inte bränna sig och där kommer man långt med spf 50+ :)

Lena sa...

Livet är visst bra jobigt ibland-....