11 mars 2011

Karantän

Nu har vi gått i semester-ide. På tisdag går planet till GranCan och vi SKA med. Inga sjuka barn ska stoppa det så nu håller vi oss undan. Idag sken solen så vi begav oss till parken men jag hade inte räknat med att Mollys vinterskor inte tål tio centimeter djupa vattenpölar så när vi kom hem hade Molly sovit med iskalla och blöta skor och strumpor. Och det blir man ju inte förkyld av. Inte.

Otto då. Vårt monster. Nattsömnen är helt åt helsike just nu, jag och Jens är som levande döda. Tror att tänder och utvecklingsspurt (nu ålar han friskt och idag ställde han sig på händer och tår för första gången) som gör att han är väldigt orolig i kroppen. Nån som behöver väckning 04.30 imorgon? Vi har lösningen.

4 kommentarer:

Sara Berg sa...

Här övas det också starkt på krypning. Vincent står på vaggandes på alla fyra mest hela tiden tycker jag (antar att hans svettiga små fötter ger honom bra fäste mot parketten!). Ha det toppen på Gran Can!!

Jenny sa...

Ja men Vincent kommer krypa innan Otto får magen upp från golvet :) Så roligt att se de här framstegen för oss, det är första gången...

Jenny m Sigge och Elis sa...

Håller verkligen tummarna för att ni får bara friska och får en skön semester. Ses på grancan nästa vecka då ;-) Synd att vi inte bor på samma ställe, då skulle vi kunna ta en gryningspromenad tillsammans :-) Ha en trevlig resa!!

Anna sa...

Ni kommer få det underbart och Otto kommer sova som en gud därnere och så kommer ni tillbaka till Sverige solbrända och utvilade!