13 mars 2011

En bra natt

Det börjar med en lite smått panikartad känsla när man ser att klockan börjar närma sig 22. Nu MÅSTE sängen snart belägras för att morgondagen inte ska vara helt förstörd. Vi somnar. Otto äter vid 3.30. Det här är delikat - vill han äta vid 2 så vet man att han vaknar senast 4.30 och vill upp, vill han äta vid 4 så vet man att han inte somnar om. Inatt somnade han om, i sin säng, och vaknade igen 5.22. Hurra! (OBS - ej ironiskt) Jag lyckades sen hålla honom hyfsat nöjd, dvs oskrikandes, till 6.09 då vi gick upp. Nu blir det gröt för lilleman, känns bra idag.


• iPhonebloggat •

3 kommentarer:

Sara Berg sa...

Får man säga vad skönt? Skönt att vi inte är de enda som är uppe på natten. Jag trodde att Otto sov hela nätterna 19-06 för jag har för mig att du skrivit det någon gång. Skönt att han somnade om. Skönt att ni haft en bra natt. Skönt att det finns förutsättningar för en bra dag :-D

Jenny sa...

Jo vi har ju haft det så himla bra så det kanske inte är så konstigt att det blir såhär tokigt. Och så 8-månaderskrisen, tänder och en massa utveckling i kroppen. Men ändå - helt galet jobbigt.

Sara Berg sa...

Då väljer jag att Vincent hoppar över 8 månader och går direkt på 9!!