20 februari 2011

Vi är sjuka!

Visste ni det? Visste ni att vi är inne på fjärde veckan med feber, hosta, kräksjuka, feber, förkylning, ont i hals och öron, feber och hosta och nu. Streptokocker. Vi är så lyckliga för detta tillskott som tog med sig sin kompis Kåvepenin in i vårt hem.

Fick en liten gråtattack i eftermiddags innan vi tog med hela familjen till läkaren. Hur länge orkar man? Jag skulle vilja få en liten paus bara men istället har jag två-tre dagars sjukstuga med febrig kropp och febriga barn att se fram emot.

12 kommentarer:

Anna sa...

Åh, nej! Inte mer sjukdomar nu! Hoppas herr Kåvepenin gör sitt jobb och jagar iväg bacillerna långt bort som f*n...

Sara Berg sa...

Era stackare!!
Vincent håller på att hosta ur sig lungorna den lilla stackaren :-( men det är ju ingenting mot hur ni har det. Och när man samtidigt är sjuk själv så blir det nästan oöverstigligt jobbigt.

Sandra sa...

Men fy fan. Vet hur ni har det! Det är ett helvete när det bara går runt...
Krya på er!!!! Kram

Jenny sa...

Ja Anna, nu måste vi ju bli friska och pigga och krya. Tack...

Sara: men det är ju så jobbigt när de hostar. Finns ju ingen medicin man får ge så små heller... Molly är faktiskt väldigt pigg, det är Otto som får ta det värsta verkar det som. Suck, varför bor man i det här landet för???

Jenny sa...

Sandra: ni har ju också haft er beskärda del. Det är ju helt vidrigt, när man tror att det inte kan bli värre så blir det det.

Jenny m Sigge & Elis sa...

Nej, usch vad less jag blir å era vägnar, stackars stackars!! Hoppas det vänder med allt när penecillinet kickar in och att ni får en kväll med barnvakt då och vila upp er lite - man orkar inte hur länge som helst...men snaaart vår!? Kram!

Tove Kungsholmen sa...

Nej fy fan, lider med er. :( Lovisa har streptokocker hon med men mår inte dåligt. Vi har haft sån j-a tur med sjukdomar under våra snart fem år med barn, försöker komma ihåg att uppskatta det.

Nu ska ni ha en frisk vår tycker jag, basta!

madeleine sa...

Krya på er!! Snart måste det vända!

KRAM

Jenny sa...

Jenny: tack, ja nu är vårlängtan stark. Hoppas ni hade det bra i Rom, guuud så härligt att komma iväg!

Tove: Molly mår nog bäst av oss, Otto har tagit den värsta smällen. Skönt att ni sluppit mycket sjukdom, känns bra att inte alla har det såhär.

Tack madde!!

Caroline sa...

Usch och fy! Lider med dig...

elisabet sa...

Men näääääe :( Nu får det väl ändå vara nog?! På det här sättet blir det ju aldrig något bubbel till mamman! Krya på er riktigt fort nu!

Kram

Fia Fit sa...

Det där läget känns igen! Krya på er! Det SKA vi göra ;-)!