06 februari 2011

Ny vecka, nytt liv

Eftersom jag har immunförsvar noll komma noll tyckte min kropp att en öron-hals-host-kombo var fint att komplettera sjukdomshistorian med. Googlade cocillana+amning och fick ett icke glädjande resultat så nu knarkar jag värdelös noskapin.

Men jag är inte viktigast. Viktigast är att Otto fått behålla det han fått i sig i snart två dygn (det dröjde nästan ett dygn mellan kräkattackerna innan det) och att han ätit lite gröt för första gången sen i onsdags. Molly är lite förkyld men lycklig som få då hon spenderat ett dygn med mormor och morfar.

Jag och Mollsan på morbrors balkong för snart två år sen
Imorgon satsar vi på dagis och - håll i hatten - en liten promenad runt Kungsholmen kanske? Behöver frisk luft, röra på mig och komma ut och inspireras lite.

6 kommentarer:

Jenny sa...

Nu måste ni få vara friska ett tag! Vad synd att inte Cocilliana funkade med amning, den är ju grym. Kram och krya på!

Sara Berg sa...

Det är vid såna här tillfällen man kan vara glad att man har en tjockbebis för då behöver man inte oroa sig mer än nödvändigt när bebisen kräks.
Hoppas på flera friska veckor!!

elisabet sa...

Skönt att ni har kommit upp till ytan igen! Hejar på er och hoppas vi ses när ni har repat er!

Kram

Tove Kungsholmen sa...

Krya på dig nu, håller tummarna för en frisk vår och en inspirerande promenad runt ön! ;)

Jenny sa...

Vilket härligt pepp, thanks you guys!

Bettan sa...

Vad skönt att ni är på bättrings vägen nu, förra året hade vi en sån här riktig sjukstuga hemma hos oss, usch och fy. Hoppas ni får fint väder imorgon på er promenad.

Krya på er kramar!