14 september 2010

Sovskryt

Sluta läs nu om du blir störd av småbarnsföräldrar utan sömnproblem. Ottomanen somnade i min famn igår kväll vid 20.30, en halvtimme senare festade jag till det med att lägga honom i sin säng för första gången. 06.18 vaknade han och åt. Är inte det helt galet? Förmodligen en engångsföreteelse men ändå.

3 kommentarer:

Anna sa...

Nä, jag blir inte störd:) Mest förundrad över att barn kan var så olika. Jag har ju båda sovahelanatten-barn och intesovahelanatten-barn...

Tove Kungsholmen sa...

Grymt! Det är ungefär som jag med mina långsovande barn. I söndags sov vi till 10 trots att de somnat i normal tid... Sånt får man inte säga högt för alla småbarnsföräldrar.

C sa...

Nu klickade jag fel .- skulle inte vara "Jaha"-klick från mig utan huurra! Mellan 7-15 veckor sov Ellen precis sådär- 12 timmar per natt. Varje natt. Halleluja för återhämtning. Men dock: Då hon var en tres petit bebe ville bvc att vi skulle väcka henne för tillmatning vilket kändes SÅ jävla fel. Efter vecka 15 tog det nästan 1.5 år innan det inträffade igen, det där med hel natt- men jag har hört många många exempel på barn som styr in sömnen så som Ottomanen kanske är på väg att göra, redan från start och sedan behåller det, så jag håller min lilla skomakartumme i rent hopp! Hurra Otto!! (Jag har talat om för bebin i magen att det är så man ska göra, så att den vet och inte behöver fundera på det).