20 september 2010

Nu blire sådär trist igen...

Jag har helt missat dagens valchock/-kaos/-raseri för jag har haft fullt upp med kombinationen sjuk tvååring och helt normalt krävande tvåmånaders bebis. Igår märkte vi att det var kladdigt runt Mollys öra så idag blev det en tur till farbror doktorn. Känns skönt att man är något av en kändis på barnsjukhuset Martina "det var ju så länge sen du var här Molly så nu måste vi väga dig igen". Japp, nu är dagis igång igen liksom. Resultatet blev lite oklart, vi fick örondroppar och besked om att avvakta och se om hon får feber/blir sämre och då höra av oss igen. Nu ikväll har hon feber såklart så vi får se hur natten blir.

/en som hade hoppats på att öronen skulle klara sig liiite längre...

2 kommentarer:

Tove Kungsholmen sa...

Är Martina bra? Värt pengarna? Lovisa har inte varit mkt sjuk men de gånger hon blir det så är det alltid en sprucken trumhinna och alltid på helgen vilket innebär en tur till Sabbatsberg. Funkar iofs lika bra som vanlig VC. Nils har hittills inte heller varit mkt sjuk men man vet ju inte hur det blir när han börjar dagis...

Jenny sa...

Det är fantastiskt. Man får alltid en bokad tid med läkare samma dag. De tar en alltid på allvar, följer upp och kommer ihåg. Väntrummet är som en öppen förskola. Sköterskorna är ljuvliga. Skulle vilja hänga där lite oftare, typ. Vi har abonnemanget inbakat i en barnförsäkring från Skandia som vi fått av mollys mormor och morfar, Otto är snart försäkrad på samma sätt.

Så ni har fått två barn som sover som änglar och står emot alla bakterier. Hur gör man???