29 augusti 2011

Livskrispanik

Vad. Ska. Jag. Göra. Med. Mitt. Liv.

7 kommentarer:

Tove Kungsholmen sa...

Åh, jag känner lite igen mig! Men kom igen i juni när jag har pluggat klart, då lär det vara ännu värre...

Sophie sa...

Jag. känner. igen. mig.

P A N I K

Sara Berg sa...

Vet inte om det är bättre att inse att man ska göra samma sak i åtminstone 2 år till. Fast det är det nog....Du löser detta!! Kram!

C sa...

Du är inte ensam om att undra och krisa till viss del. Om hä nu tröstar.

Jenny sa...

Varför ska man liksom alltid undra vad man ska göra när man blir stor? Nu har jag varit på intervju för drömjobbet. DRÖM-jobbet. Som jag ju inte kommer få, det är ju för bra för att vara sant. Säger hon och förminskar sig själv och sin kompetens å det grövsta.

Men ändå. Panik och kris. Lite i alla fall.

Tack för att ni delar med er.

Elisabet sa...

Håller alla tummarna för drömjobbet. Det är ju deras förlust om du inte får det - vem ska göra ett bättre jobb än någon som tycker att den har ett drömjobb? Jag väntar fortfarande på att jag ska komma på vad mitt drömjobb är, vad det är jag egentligen är bra på. Visst är jag ganska bra på att räkna och sådär men vad är jag riiiktigt bra på? Anyone? Och jag förstår att du vill "byta" en stund - ta på dig andra kläder, lämna hemmet och vara på jobbet med sköna kollegor, lika mycket som du förstår att jag vill det motsatta. Byta med dig.. :)

Det kommer, ditt jobb. Utan ambition, insats och kämparanda hade du kunnat ta vilket jobb som helst, men du vill mer än så. Och då kommer det till slut.

Kram

Viola sa...

Väldigt bra fråga...