06 februari 2012

Ser svart

Sånt här gör att man vill införa dödsstraff.

Det finns mycket som gör mig arg men barn som far illa. Alltså jag kan ligga vaken på nätterna och tänka på vilken vedervärdig vardag vissa barn lever i. I Sverige 2012 SKA inga barn fara illa. Inga barn SKA behöva se, uppleva, känna våld och trakasserier. Alla barn som föds ska få leka, känna trygghet och kärlek och må bra. Det är uppenbarligen för mycket begärt och jag kan ärligt säga att jag många gånger funderat på att vara fosterfamilj.

Hur ska vi göra hörrni? Hur sjutton ska vi rädda alla dessa barn? Jag är dessutom övertygad om att det är dessa barn som senare i livet själva begår våldsbrott och trakasserar och som för beteendet vidare till sina barn. Vi måste göra något! Tycker ni att det här är lika jobbigt som jag gör?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Alltså, jag läste artikeln i morse på tunnelbanan och önskade att jag aldrig läst om det. Jag kan inte se eller höra om barn som far illa sen jag fick min lilla tjej för två år sen, jag vill inte känna den hopplösheten och vanmakten. Kan inte grubbla på sådant, men tycker precis som du att barn är till för att älskas och sen jag fick barn känner jag så sjukt mycket kärlek att jag borde ge överflödet till något barn som inte har sina båda föräldrar friska eller närvarande. Det är lätt att bli hatisk mot en kvinna som står för något så otänkbart, men vi borde låta vår energi och omtanke riktas mot de barn som behöver den.

L8

Anonym sa...

Nu läste jag att alla hennes tre barn är placerade hos en fosterfamilj - hon på ett behandlingshem.
Det finns hopp för de här barnen, men fi f-n för att ha behövt utstå sin egen moders likgiltighet och misshandel!

/L8